Tudnivalók

Autóvásárlás lépésről-lépésre

 

Az elitemotors.hu a legnagyobb európai autópiac adatbázisával (hivatalos mobile.de partner) rendelkező magyar honlap. Cégünk a prémium autók behozatalára szakosodott és az ügyfelek teljeskörű igényét szeretné kielégíteni. 

Nálunk a 20.000 EURÓ feletti autók között válogathat, ezt a honlap neve is tükrözi, csapatunk csak elit és prémium gépjárművekkel foglalkozik. 

Amint megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb autó típusát, azt elküldi kollégáink részére az ÁRKALKULÁCIÓ segítségével. Ez a lépés még semmilyen kötelezettségvállalásával nem jár. Ezután kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

A telefonos egyeztetés során kollégánk minden olyan kérdést feltesz Önnek, amely releváns lehet a kiválasztot jármű importálása során. Amennyiben az egyeztetést szívesebben bonyolítaná személyesen, kérjen kollégánktól egy időpontot, hogy késlekedés nélkül fogadhassuk 1152 Budapest, Beller Imre 13. szám alatti irodánkban. 

Miután Ön kiválasztotta a megvásárolni kívánt járművet cégünk részletesen leellenőrzi azt. A kiválasztott gépjármű ellenőrzésével párhuzamosan elküldjük Önnek előszerződésünket és egy díjbekérőt az előleg megfizetéséhez. 

Ha a feltételek megfelelnek az Ön igényeinek, akkor szerződéskötés, foglaló befizetése (ami minden esetben 25 %) és elindul az autó behozatalának folyamata. Az autót szakértő kollégánk a külföldi helyszínen leellenőrzi és trailerrel leszállítja 1152 Budapest, Beller Imre 13. szám alatti telephelyunkre a megrendeléstől számított 10-15 napon belül.

Megtekintés és kipróbálás után az autó névre írása és forgalomba helyezése történik, amelyet társaságunk teljeskörűen intéz. Minden autót teljes dokumentációval és felszereléssel adunk át.

Az autók leinformálása során szeretünk biztosra menni, hogy a vásárlóink elégedettek legyenek. Ezért elsőkörben telefonon, másodkörben alvázszám alapján tájékozódunk a teljes felszereltségről. Végül a helyszíni szemle alapján bizonyosodunk meg az autó sérülésmenteségéről, a szervízkönyv meglétéről és a leellenőrizzük a gyári garancia érvényességét továbbá azt, hogy az eladó által leírtaknak megfelel.

A foglaló mértéke értéktől függetlenül 25%. Ez azt jelenti, hogy az ellenérték jelentősebb részét társaságunk megfinanszírozza Önnek az autó kipróbálásáig és névre írásáig. Önnek csak a vásárlást kell számunkra jeleznie és telephelyünkön az autó behozatalát elindítania.

Fontos megemlíteni, hogy a gépjárműveinkről minden esetben számlát adunk, ami 27% áfát tartalmaz, így nyílt végű lízing esetén az áfa visszaigényelhető. Számos bankkal állunk kapcsolatban, ezért kollégáink a hitelügyintézésben is az Ön rendelkezésére állnak.

Azon vevőinkre , akik magánszemélyként vásárolják a kiválasztott autót, rájuk a Németországban érvényes 19%-os általános forgalmi adó vonatkozik. Ebben az esetben a német partnercégünktől vásárolják meg az gépjárművet, ami 19%-os áfát tartalmaz. Társaságunk csak az egyszeri és állandó jutalékát számlázza ki 27%-os adó tartalommal, ami bruttó 300.000 ft.

Kellemes böngészést kívánunk!

Az Elite-Motors csapata