Rólunk

Cégünk és munkatársaink közel 10 éve foglalkoznak autóimporttal az Európai Unió területéről. Az évek során számos németországi partnerekkel kerültünk kapcsolatba és ápolunk a mai napig jó üzleti viszonyt.

Közel 50 db-os magyarországi készlettel rendelkezünk, autóinkat a 1152 Budapest, Beller utca 13. szám alatti telephelyünkön meg is tekintheti. Továbbá vállalkozásunk tulajdonában van két darab gépkocsi szállító jármű, ezért tudjuk a megadott határidőre pontosan teljesíteni a megrendeléseket.

2020 januárban cégünk egy új és nagyobb telephelyet nyit, ahol akár a mostani készlet duplájának elhelyezése is megoldott. A megrendelt autók tárolása is biztosított, amíg a forgalomba helyezés vagy a finanszírozási folyamat lezárul. 

Partnereink között tudhatunk számos elégedett ügyfelet. A honlap neve is tükrözi, hogy csak prémium kategóriás járművekkel foglalkozunk, ezért korlátoztuk le az adatbázisunkat a 20.000 EURO feletti gépjárművekre. 

Vállalkozásunk arra törekszik, hogy egy kezelhető és egyedülálló weblapot hozzunk létre. Ezért is szerződtünk le a mobile.de németországi autókereső honlappal, így át tudjuk importálni a teljes mobile.de adatbázist és a honlapon lévő összes hirdetést (kivéve a 20.000 EURO alattiakat). Fontos megemlíteni, hogy a mobile.de-re feltöltött új hirdetések az elitemotors.hu-n is elérhetőek.

Önnek nincs más dolga, mint a legjobb autók között böngészni az oldalunkon, kiválasztani a megfelelő gépjárművet és azonnal megkapja e-mailben az árjánlatunkat, ezután kollégáink azonnal felveszik Önnel a kapcsolatot.

Eredményes autóvásárlást kívánunk

Üdvözlettel: EliteMotors Team